V. Alecsandri 4, Sector 1, București, RO

SUMAR PROIECT


Rolex Regional Agribusiness Hub va deveni cel mai mare hub agricol din România și unul dintre cele mai importante din Sud-Estul Europei

Pe lângă poziționarea în centrul țării care va facilita accesul rapid către toate regiunile, dimensiunile proiectului, suprafețele construibile, zonele verzi, depozitele, silozurile și toată logistica pe care o va pune la dispoziția partenerilor, toate acestea vor crea un proiect unic.

+100 HA

de teren

Peste

400.000 M2

suprafață construibilă

3 faze

de dezvoltare

PÂNĂ LA

200.000 M2

PENTRU CAPACITĂȚI DE STOCARE, PRODUCȚIE SAU AMBALARE

Alți

150.000 M2

pentru facilități logistice sau legate de producție

Aproximativ

40.000 M2

pentru retail și servicii

Terminal intermodal

pentru a ușura și optimiza operațiunile

200.000 M2

de spații verzi

O investiție sustenabilă

extrem de high-tech

și foarte prietenoasă cu mediul

Ținând cont de toate informațiile prezentate mai sus privind proiectul Rolex Regional Agribusiness Hub suntem încrezători într-un parteneriat de succes.

Unde este localizat proiectul


La jumatatea distanței dintre Brașov și Târgu Secuiesc, peste drum de fabrica Holzindustrie Schweighofer.

În imediata apropiere a viitoarei autostrăzi A13 Brașov – Bacău care va fi conectată la A3 București - Brașov și nu departe de Aeroportul Brașov prin drumul expres Sfântu - Gheorghe - Brașov.

Rolex este localizat exact în mijlocul țării, la o distanță de aproximativ 4-5 ore de cele mai mari orașe: Cluj, Timișoara, Iași și Constanța. Această poziționare oferă acces rapid la aeroporturi, porturi și căii ferate, făcând mai ușoară deplasarea spre toate țările din jur.

CONEXIUNI

Proiectul este situat lângă drumul european E574 care traversează zona centrală a României, majoritatea orașelor importante din țară se află la distanțe optime.

Totodată se va prelungi la calea ferată și va racorda un terminal intermodal care va eficientiza transportul. Viitoarea autostradă A13 (Brașov - Bacău) este prevăzută să fie conectată în imediata noastră vecinătate, iar împreună cu viitoarea A3 (București - Brașov - Sibiu) va crea o conexiune foarte bună cu infrastructura rutieră națională.

Aeroportul Internațional Brașov va oferi capacități de transport aerian, împreună cu toate celelalte aeroporturi din Sibiu, Cluj, Timișoara, Iași sau București. Transportul maritim poate fi accesat prin porturile Constanța sau Mangalia, prin intermediul autostrăzii A2 (București - Constanța).

OPORTUNITĂȚI

Localizarea în centrul țării face accesibile țările vecine: Serbia, Bulgaria, Moldova, Ungaria și Ucraina.

Pentru operatorii interesați de oportunități de business la nivel regional, Rolex Regional Agribusiness Hub oferă posibilitatea extinderii capacităților de distribuție în afara granițelor țării, cu precădere în zona din sud-estul Europei.